Chceš fantasy jen číst?? Ne, ty v ní chceš být!

Vampíři

28.04.2019 12:14

Vampýři obecně:

Jeden z hlavních ekonomických subjektů jižních ostrovů vypadá na první pohled opravdu jako upíři. Bílá pleť, tmavé vlasy a oči, větší špičáky, velká síla a vidění ve tmě. Nepijí však krev z potřeby, ale spíše jakousi alkoholovou variantu. Jde o velice schopný národ, který si vytvořil vlastní farmy na krev z lidí. Postupně tak pěstuje lidi na jižních ostrovech. Právě oni jsou největším likvidátorem lodí plavících se k jejich domovině. Vampýři berou lidi jako podřadná stvoření a většinou je nesnáší.

Centrální vampýr:

Již v dobách objevení Padlého kontinentu věděl tento národ o severních kontinentech, a tak vysílal své agenty do těchto míst, aby zjistili situaci a vytvořili půdu pro případné budoucí útoky. Bohužel ale neúspěšně, protože se začali vytvářet různé komunity, které se sžili s místním obyvatelstvem a oblíbili si je. Sice stále drží tradice svých bratří z jihu, občas pijí krev, ale lidi neberou za tak slabé. Nechtějí tedy válku a snaží se o mírovou cestu. I zde však existují zrádci stále věrni svým bývalým vládcům a snažící se narušit politiku tak, aby příchod vampýřího loďstva, byl co nejsnazší.

 

Půlvampýr:

Díky sžití Centrálních vampýrů a obyčejných smrtelníků vzniká půlvampýr. Většinou je s lidmi, a tak přijde vzhledově o své špičáky, ale v případě křížení s trpaslíky mohou jít do zrzava, či dokonce s půlelfí krví i k blonďatému vzezření podobnému půlelfové z Padlého kontinentu. Svou povahou jsou na Jižních ostrovech bráni stejně nebo dokonce ještě hůře než lidé (nehodí se na farmy a nejsou ani vampýři), tedy často spadnou do nelegální činnosti, a na Centrálním či Padlém kontinentě, když je provalena jejich krev, jsou ihned popraveni. Proto se často schovávají a zapírají, kdo vlastně jsou a kam patří.

 

 

Dračí doupě Immanis Plzeň

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode