Chceš fantasy jen číst?? Ne, ty v ní chceš být!

Ostrov zakázaných

28.04.2019 22:05

Místo vyvrhelů, tak se tomuto místu říká. Za dob náboženských reforem, kouzelnických válek a blokád mnoho lidí nesouhlasilo s režimy, náboženskými uskupeními či třeba jen paradigmaty doby. Ti začali hledat místo, kde by mohli své myšlenky nezávisle na ostatních dotvářet. A tím se stal Ostrov zakázaných. Neexistují zde omezení ve vědě, myšlení a přání. Zde je jediné místo, kam může jít ateista či vědec nemající žádné skrupule. Místo, kde každý kdo má sen, jej může uskutečnit. Platí zde jen minimálně zákonů. První zákaz zabíjení. Druhý zákaz přesudků a odsouzení. Třetí zákaz krádeže. Jinak je zde dovoleno snad vše od sodomie po rituály a kamarádství s démony.

Celé území je bráno jako jeden správní celek. Někteří jej nazvali Republika Pravých, kde je volen parlament společně s prezidentem, rozhodující o chodu tohoto ostrova z hlavního Města Zlatníků.

Země se vlastně dělí na dvě části. Na první velice ekonomicky rozvinutou a druhou ne moc obývanou. Jde o východní ostrov, kde není moc jídla, ale je zde spousta podzemních laboratoří postavených tak, aby se nic nestalo i při nezvládnutí některých pokusů. Procházet se tu bez průvodce může být nebezpečné, protože výbuchy, problematická magie a jiné životu nebezpečné věci se zde objevují denně. I tak je to ale země netušených možností, kde sehnání pozemku je lehké a je zde možnost jakéhokoliv výzkumu.

 

Dračí doupě Immanis Plzeň

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode