Chceš fantasy jen číst?? Ne, ty v ní chceš být!

Lesní říše Drak-an-Lu

28.04.2019 22:17

Asi nejjižnější území elfů na Hlavním kontinentu je stále v bojové pohotovosti. Již od dob, kdy ovládla lidská šlechta Gailant, museli být připraveni chránit své domovy. Právě toto místo je posledním útočištěm elfů, kteří odešli za dob velké války, neboť nechtěli bojovat. Bohužel pro ně se jim o několik století později ani zde válka nevyhnula a co hůře, jsou ve stálém strachu, co bude dál. Hraniční hlídky, zvané Supi, jsou připravené zabíjet a kdokoliv se dostane do vzdálenosti dostřelu luku (leckdy i kilometr), tak je synem či dcerou smrti.

Vládne zde stejně jako v sousední říši bojový duch, který nechce sice dobíjet, ale je schopen chránit to, na čem mu záleží. Každý elf či elfka se učí bojovat, aby byli právoplatnými bojovníky svého lidu. Nikdo zde neřeší rozdíl mezi pohlavím a smrt je čest, neboť je dána za životy všech občanů.

V této říši vládne Stařešina. Jde o nejstaršího druida, zvládajícího vyvolat sílu matky přírody. Není volen, protože jeho autorita je brána jako samozřejmost.

 

Dračí doupě Immanis Plzeň

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode