Chceš fantasy jen číst?? Ne, ty v ní chceš být!

Kaharian geografie část 2.

24.08.2010 12:35

Zdravím

Zase je tu další část světa. Jedná se o Hory Drahokamů a Hvozd prvního kvítí (území skřítků a trpaslíků). Omlouvám se mapy budou chvíli trvat

 

Co se týče hry tak nechám na vás kdy začneme jestli již toto pondělí nebo první pondělí v září. Tak i tak bude se hrát právě v Kaharianu, kde již dnes budou přípraveny tabulky na různé národy. Co však požaduji je životopis který mě bude zaslán na e-mail arafon@seznam.cz

vyberte si jakékoliv povolání (byl bych rád, aby v životopise byli obsaženy veškeré věci, které jsou v charakterníku na konci bude na stažení odkaz)

i postavu. Jediné co požaduji je, že jste na svůj národ ještě děti případně puberťáci žádní dospělí neznámí. Pokud si však dáte původ jsem ochoten vám dát schopnosti jako odolnost proti jedům, horší lámavost kostí, nic vás neopije či jiné schopnosti na kterých se domluvíme. Pokud si nebudete jisti, že vám to dám přiměřeně k vašemu původu můžete mě napsat nebo zavolat či jsem stále na e-mailu.

 

Ať tak nebo tak bez životopisu vás nepustím dál a to hlavně kvůli tomu, že tam máte svoje zvyky názory a touhy. Celý příběh začne na konci podzimu někde na jihu lidského království nedaleko hranic s trpaslíky.

 

Přeji hezký den a ozvěte se

Tyky

 

Odkaz na charakterník

https://immanis.webnode.cz/products/deniky/

 

Dračí doupě Immanis Plzeň

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode